Futsal3
Akademi Junior3
Akademi Ungdom5
AFC Eskilstuna
AFC Eskilstuna
U17
Futsal3
Akademi Junior3
Akademi Ungdom5

AFC:s talang Efdon Mahari skriver 3-årskontrakt med AFC Eskilstuna

En av AFC Eskilstunas stora talanger i akademin har skrivit ett kontrakt på 3 år. Det handlar om Efdon Mahari som har varit i AFC ett par år och ur klubbens perspektiv är detta ännu ett bevis på att akademin är på rätt väg när det gäller egna produkter och deras utveckling. Klubben har senaste året satsat mer på akademin för att skapa en ännu bättre miljö och förutsättningar så att unga spelare kan utvecklas, blomma ut och ta ett nästa steg i deras karriär.

När det gäller Efdon Mahari så är denna spelare endast 15 år gammal och besitter redan en väldigt hög spelintelligens samt har egenskaper för att bli en elitspelare. AFC Eskilstuna visar tydligt med detta att akademin satsar stort på unga spelare och vill ge dem de bästa förutsättningarna som finns i regionen för en 15 åring. Mahari har förutom sin talang visat även på en stark vilja att lyckas.

”Som Akademichef glädjer det mig att vi lyckats få fram flera riktigt duktiga spelare från vårt 2006 lag där Efdon har fostrats. Vårt 2006-lag är det första laget som AFC startade under 16 års ålder. Laget har utvecklat flera duktiga spelare som klivit upp i verksamheten på olika nivåer samt att vi har haft ledare som tagit steg i sina karriärer som Martin Strandberg, Calle Hermansson samt Robert Åstedt. Robert som idag är assisterande i A-laget. Med detta vill jag säga att akademin utvecklas hela tiden på alla nivåer och mitt uppdrag är att det ska fortsätta i denna riktning” – Säger Melke Alan

AFC Eskilstuna gratulerar Efdon Mahari till kontraktet och önskar lycka till!

Skribent:Jose Franco
Dela artikeln

Kommentarer

Det finns inga kommentarer till den här artikeln ännu. ⁨Om du är klubbmedlem, logga in för att lämna en kommentar.⁩