AFC Eskilstuna
A-laget Futsal
Futsal2

Oavgjort för AFC Eskilstuna Futsal

Gårdagens hemmamatch mot Borås AIK slutade 2-2. Känslan efteråt är att det är en tappad trepoängare. AFC tog ledningen med 1-0 redan i den första minuten genom Lukman Murad. Man är det bättre laget och jobbar hårt för varandramen inga fler mål kommer den första halvleken. Det dröjde fem minuter in i andra halvleken innan Lukman Murad höll sig framme igen och gjorde 2-0 till hemmalaget. Borås jobbade sig sakta men säkert in i matchen och i den 28:e minuten kom reduceringen till 2-1. Kvitteringen till 2-2 kom i matchens slutminut. Ett resultat som inte kändes rättvist. Det positiva är att AFC gjorde en bra match och kan man fortsätta så här så kommer segrarna att komma framöver.

Nästa match för AFC Eskilstuna Futsal är också hemma, söndag 21 november klockan 15.00.

Skribent:Niklas Karlsson