Futsal3
Akademi Junior3
Akademi Ungdom5
AFC Eskilstuna
AFC Eskilstuna
A-laget
Futsal3
Akademi Junior3
Akademi Ungdom5

Välkommen till AFC Eskilstuna Casper Cornén

Det är Casper Cornén som är AFC´s nya Naprapat och Fystränare efter det att Luke Robertson tråkigt nog behövde lämna oss och åka hem till England av personliga skäl.


Casper är 26 år gammal och uppväxt i Eskilstuna men har bott i Stockholm senaste åren. Han har nu flyttat tillbaka till Eskilstuna igen och trivs väldigt bra. Casper är utbildad Naprapat, PT och Medicinsk Massageterapeut. Han är en ambitiös och målmedveten person som förutom att jobba i AFC driver kliniken Modern Naprapati i Eskilstuna.


Så här säger Casper själv om det nya jobbet i AFC: 


-     Jag har ett stort intresse för träning och idrott och har testat de flesta idrotterna själv, men fastnade för fotbollen. Förutom att träffa patienter har jag även haft tidigare samarbeten med bland annat Svenska Softboll-Landslaget, Hammarby IF´s Akademi, Karolinska Institutet (Forskningsassistent inom idrottsskador) och Linden Hockey Eskilstuna. 


Jag som Eskilstunabo tycker det är fantastiskt kul att hjälpa de lokala lagen och ser fram emot att vara med på AFC resa framåt. 


Vi hälsar Casper Cornén välkommen till AFC-Familjen!


Läs gärna nyheterna om andra viktiga personer i vår matchorganisation som läkare, speaker, innerplanskoordinator, matchsekreterare och busschaufför.


Skribent:Niklas Karlsson
Dela artikeln

Kommentarer

Det finns inga kommentarer till den här artikeln ännu. ⁨Om du är klubbmedlem, logga in för att lämna en kommentar.⁩