Futsal2
Akademi Junior3
Akademi Ungdom4
AFC Eskilstuna
AFC Eskilstuna
A-laget
Futsal2
Akademi Junior3
Akademi Ungdom4

#TillsammansEskilstuna på riktigt – Kom till Tunavallen på söndag!

Fotbollen har vaknat från en koma kan man säga. Det var en lång tid sedan man såg publiken på våra arenor runtom i landet. AFC Eskilstuna har som alla klubbar haft sina svårigheter, inte minst förra året då man låg i botten efter en stor Coronaspridning i klubben. Denna säsong spelar AFC Eskilstuna med en ung trupp som kan överraska varje lag i årets Superettan. Senast fick vi se ett fantastiskt spel och seger mot GIF Sundsvall.

På söndag möter vi Örgryte IS på Tunavallen. En mycket intressant match med viktiga poäng på spel. Mycket sitter på plats för AFC Eskilstuna och nu fattas bara DU på Tunavallen! Tillsammans vill vi heja fram det bästa ur våra killar. För vem vill inte se Eskilstunasonen Jesper Manns och stenhårde Karim Mammar krossa motståndarnas anfall? Lejonet Ahl Holmström skjuta sina fyrverkerier rakt genom nätet? Lushaku vika in och snurra bort motståndarna?

Du är kallad för att försvara Eskilstunas färger på söndag! Tid: 17:00. Kioskerna är fullproppade med kall lättöl, läsk, godis, snacks och varmkorv. Vädret blir varmt.
Låt oss visa vad Eskilstuna går för. Det är vår plikt. Kom på söndag och supporta AFC Eskilstuna.

#TillsammansEskilstuna

I veckan kommer information om arrangemanget.

Foto: Per Karlsson

Skribent:Gino Torlo
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩