Futsal2

Skön bortavinst mot Västerås SK

AFC vann borta mot Västerås SK med 1-2

AFC vann borta mot Västerås SK med 1-2 · Foto: Tommy LS

En otroligt skön vinst borta mot VSK med 1-2. AFC började riktigt bra och pressade Västerås. Det var också AFC som hade dom bästa chanserna under första halvleken. På en av chanserna gjorde Simon Karlsson Adjei 0-1 och det var också det resultatet som stod sig till halvtid. Tyvärr så skadade sig Eddie Tran tidigt i matchen när han landade olyckligt på axeln och byttes ut. In istället kom Ishak Shamoun.

AFC var även det bättre laget i inledningen av den andra halvleken och fick en handfull halvchanser. Samir Maarouf kom in istället för Emmanuel Duah på högersidan och Armin Culum och Mattias Mitku bytte av Simon Karlsson Adjei samt Oskar Lindberg. Hussein Cabdi Mohammed kom in istället för Marcelo Palomino som hade varit ett ständigt hot i hela matchen.

Halvvägs in i halvleken kom Samir Maarouf loss och spelade snyggt fram bollen till Armin Culum som kunde göra sitt första mål för klubben.

VSK reducerade med kvarten kvar av matchen och hade en hel del press mot slutet av matchen men fick aldrig någon riktigt het chans att kvittera.