Futsal2

Förlust mot Landskrona BoIS

Uppställning: Wicks – Rafael, Tihi, Wikström, Fors – Lushaku (K), Hartzell, Touré – Baze, Holmström, Alsanati. Bänken: Törnqvist, Coffey, Sabah, Manns, Takahashi, Omeje, Jemal.

BoIS: Kaddoura – Tkacz, Murbeck, Wihlstrand (K), Ferhm – Olsson, Ekvall, Ottosson – Jensen, Olsson, Petersson.

AFC Eskilstuna fick återigen under en vecka åka till Skåne för match. Denna gång stod Landskrona BoIS för motståndet. AFC var dem som öppnade matchen bättre och redan i dem första tio minuterna fick både Alsanati och Baze komma till skott. Alsanati sköt på mål medan Baze sköt utanför. Även många frisparkar för bortalaget. Fortsättningsvis många chanser av AFC och en total dominans när det kommer till spel och bygga upp anfall. Värt och nämna en solklar putt i ryggen på Ahl Holmström som domaren valde att fria.

I andra halvlek tog Landskrona över och pressade högt. Spelmässigt väldigt svagt av AFC första 20 minuterna och Landskrona kom till både avslut och frisparkar. En frispark från vänster sida, cirka 20 meter från mål, träffade utsidan av stolpen. I minut 77 gjorde Landskrona 1 – 0 genom Linus Olsson. Assist Filip Olsson. Bollen kom ut till kanten och ett tillbakaspel gjorde en öppning för BoIS. AFC bytte strax innan till slut 5 spelare (3+2) för att trycka på mer. Mer chanser skulle komma de sista 10 minuterna från AFC men utan mål.

Matchen hade två helt olika halvlekar och BoIS lyckades peta in den i andra halvlek.

Skribent:Gino Torlo