Futsal4
Akademi Junior3
Akademi Ungdom5
AFC Eskilstuna
AFC Eskilstuna
A-laget
Futsal4
Akademi Junior3
Akademi Ungdom5

Biljettsläpp till AFC Eskilstuna - Falkenbergs FF, 12 juni kl. 13.00.

Här Köper du dina biljetter!


Information till dig som ska på AFC Eskilstuna – Falkenbergs FF


Äntligen har beskedet kommit om att få släppa in publik på våra arenor i Sverige. Även om maxtaket är 500 så är det helt klart ett steg i rätt riktning. AFC Eskilstuna är glada att se er igen! För att få ha publik på Tunavallen är föreningen skyldig att följa en rad regler och villkor. Det är därför av yttersta vikt att du som åskådare tar ditt ansvar och lyssnar på klubbens anvisningar innan, under och efter matchen!

Lite info om matchen:

Ingen bortapublik och inga ståplatser öppna.


Biljetter och entré

Biljetterförsäljningen öppnar idag klockan 14:00. All publik kommer att vara på läktaren mot Krongatan. Två entréer öppna för fyra sektioner (E-F och G-H), 8 vändkors där du kan scanna din biljett. På din biljett står det vilken rad och plats du ska sitta på. Det är väldigt viktigt att du inte byter plats!

Vi kommer att erbjuda max två platser bredvid varandra. Detta betyder att även om ni är 4 som kommer i sällskap, så kommer ni att få sitta separat.


Zoner

Hela arenan är uppdelad i arbetszoner och detta gäller även dig som åskådare. När du är på väg till arenan är det viktigt att du direkt tar dig till din entré (E-F eller G-H). Har du en plats på sektion E eller H uppmanar vi dig att ankomma till Tunavallen mellan 12:30-12:50. Du som har fått en plats på F eller G uppmanas du att ankomma vid 12:00-12:30. Detta för att på allra bästa sätt undvika köbildning eller trängsel.


Kiosker och toaletter

Det absolut viktigaste att tänka på är att hålla distansen till andra under hela arrangemanget på 1 meter. Om det bildas en kö till kiosken så håller vi distansen. Utöver det kommer personal och skyltar uppmana samtliga att tänka på detta. På herrtoaletterna får det vara max 6 personer och på damtoaletterna max 4 personer. Om det är fullt – vänta utanför med distans i kön. Handsprit och tvål kommer det att finnas gott om i dessa utrymmen.


Efter matchen

Vi kommer att öppna entréerna och nödutgångarna för att du på bästa sätt ska kunna ta dig ut säkert. Ser du att många är på väg ut samtidigt så är det bra om ni sitter kvar lite och avvaktar tills folket har skingrat sig. Värdarna i närheten kommer att hjälpa er.

Skribent:Niklas Karlsson
Dela artikeln

Kommentarer

Det finns inga kommentarer till den här artikeln ännu. ⁨Om du är klubbmedlem, logga in för att lämna en kommentar.⁩