A-laget
Futsal2

AFC förlorade mot Norrby IF med 1-2

AFC förlorade matchen mot Norrby med 1-2

Det blev tyvärr en förlust med 1-2 mot Norrby efter en skakig inledning och ett snabbt baklängesmål. Nick Wolters rusade ut för att försöka rensa bort bollen i den 4:e minuten men Norrbys Victor Bergh hann före och placerade in 0-1. AFC spelade upp sig under resten av halvleken och hade ett par halvchanser. Norrby såg däremot farliga ut på kontring.

Andra halvleken började på liknande sätt. Gustav Broman kunde sätta dit 0-2 redan i den 51:a minuten. Målet kom trots att AFC hade det mesta utav spelet. En riktig kalldusch. Det dröjde dock bara 8 minuter innan Sadmir Zekovic kunde reducera efter att han fått bollen i straffområdet. Ett fint taget mål.
AFC tog över spelet mer och mer och pressade Norrby utan att komma till några riktigt farliga chanser. Här stod dock matchen och vägde lite. Till den 66:e minuten då Norrby kom loss i en kontring. Mammar fällde och fick ett rött kort och är därmed avstängd mot Örebro på måndag.
Trots tio man på plan så fortsatte AFC försöka kvittera och Norrby fortsatte spela på kontring. AFC dominerade bollinnehavet under båda halvlekarna utan att komma fram till dom riktigt farliga målchanserna och det blev inga fler mål i matchen.