A-laget
Futsal2

AFC får oavgjort borta mot serietvåan Brage

Det blev säsongens första oavgjorda för AFC när dom mötte Brage borta.

AFC inledde matchen starkast av de två lagen. Brage fick knappt röra bollen på de första 3-5 minuterna. AFC hade ett jättefint passningsspel under hela första halvleken och fick till slut utdelning när York kunde peta in en retur. Samma York blev sedan mottagaren av en riktigt sen och tuff tackling och fick jätteont. Vi hoppas att det inte är något allvarligt och foten kommer att röntgas under morgondagen. York var märkbart irriterad och besviken efter matchen.

York ersattes av Coffey i den andra halvleken där tyvärr Brage tog över mer och mer. Muhsin hade dock en i stolpen och Coffey hade en styrning som gick tätt utanför. Brage hade däremot chans på chans på chans att kvittera. Ekeroth räddade på mållinjen och Nick Wolters var en vägg i mål.
Brage fick däremot en kvittering med ungefär tio minuter kvar. En snabb hörna, ett inlägg, en nick bakåt och ett direktavslut som Wolters inte kunde göra något åt.

Matchen hade totalt 30 avslut och med tanke på det och att dom låg tvåa i tabellen och att matchen spelades i Borlänge så får man vara nöjd med en pinne idag.

Skribent:Peter Harich