AFC Eskilstuna
A-laget Futsal
Futsal2

Tung förlust för AFC Eskilstuna Futsal mot Libertá

AFC Eskilstuna Futsal åkte på en tung förlust borta mot tabelljumbon Libertá under lördagen. Libertá hade en 2-0 ledning i halvtid men AFC kom tillbaka och gjorde 1-2 i början av andra halvlek, men hemmalaget svarade med 3-1 ganska omgående. AFC gav inte upp och gjorde 2-3 i 26:e minuten och 3-3 i 36:e.

Sen blev det en dramatisk avslutning på matchen då Libertá gjorde 4-3 med sju sekunder kvar på klockan. På dessa sju sekunder spelade AFC sig fram till öppet mål och gjorde 4-4 precis då klockan tickade ner till 0. Den ena domaren dömde mål och den andra dömde inte mål. Efter att ha pratat ihop sig enades domarna om att målet inte gillades.

Surt för AFC som får ta nya tag på lördag 4 dec klockan 15.00 då Örebro SK Futsal kommer på besök till Stiga Sports Arena.

Skribent:Niklas Karlsson