AFC Eskilstuna
A-laget Futsal
Futsal2

Kryss för AFC Futsal

AFC Eskilstuna Futsal kryssade hemma mot Örebro Futsal Club. Det blev 3-3 (1-1).

Det var Örebro som tog ledningen efter 8 minuters spel. AFC Kvitterade genom Kenny Tran i den 15:e minuten och halvtidsresultatet var 1-1. I den andra halvleken var det AFCs tur att ta ledningen med 2-1 (26´) genom Rami Oraha. Örebro gjorde sen två raka mål genom Mads Falck till 2-2 (32´) och 2-3 (38´). Då såg det mörkt ut men AFC krigade och kom igen när Kenny Tran gjorde sitt andra mål för eftermiddagen till 3-3 (39´).

AFC ligger fortfarande på en nedflyttningsplats på en elfteplats i tabellen efter nio spelade omgångar. Nästa möjlighet att klättra i tabellen är mot Jumbon Libertá på lördag klockan 16.00 i Stenungsunds Arena.

Skribent:Niklas Karlsson