Degerfors U17 - AFC U17

Match borta mot starka Degerfors U17 på Stora Valla. Degerfors hade vunnit sin första match med 10-0 och vi hade även vunnit vår så det var två obesegrade lag som möttes. Matchen startar i högt tempo och båda lagen försöker sätta hög och hård press. Planen är ganska liten och lite ojämn vilket gör det svårt att få igång ett bra passningsspel. Efter ett tag i första tar vi tag i taktpinnen och skapar flera klara målchanser. Vi borde ha gått ut i paus med en ledning med ett par mål. Men när domaren blåser för halvtid så står det 2-2 på resultattavlan. I andra halvlek blir det lite mer tillknäppt spel men vi lyckas avgöra när det är tre minuter kvar och bärjar vår andra raka seger i serien. Grabbarna sliter hårt i 90 minuter och vinner tillslut rättvist.

Skribent:Pehr Persson