Futsal2
Akademi Junior3
Akademi Ungdom6
AFC Eskilstuna
AFC Eskilstuna
A-laget
Futsal2
Akademi Junior3
Akademi Ungdom6

Viktor Götesson förlänger med AFC

Viktor Götesson under försäsongsmatchen mot VSK

Viktor Götesson kom till AFC Eskilstuna i december 2019 och har nu förlängt sitt kontrakt med klubben. Det nya kontraktet är på två år med option på ytterligare ett år och gäller från och med nu.
Förra säsongen spelade Götesson 25 matcher för AFC och gjorde 3 mål. Under försäsongen i år så har han haft en hel del bollar i nätet även om inte alla har blivit godkända.
Med tanke på Götessons roll i laget så är det väldigt glädjande att han har valt att förlänga med klubben och det verkar vara ömsesidigt.
- Jag tycker om Jawads sätt att spela fotboll. Miljön vi har i AFC gör att vi spelare utvecklas både på och utanför planen. Klubbens ambitioner och mina egna går hand i hand och det gjorde valet ganska enkelt att fortsätta resan framåt tillsammans.

Hur känns det i truppen inför premiären mot J-Södra?
- Truppen inför Jönköping är taggad och många längtar efter att säsongen ska börja. Det känns som att Covid-19 har gett oss en försäsong på över två år nu och att allt börjar på riktigt nu.

"Viktor har växt till en AFC Eskilstuna-profil"
Jawad Al Jebouri ger sin syn på kontraktsförlängningen.
- Viktor har växt till en AFC Eskilstuna-profil och vi är väldigt glada över att han har valt att förlänga sitt avtal med klubben. Han är viktig för laget och för sina lagkamrater och vi ser med glädje fram emot den fortsatta resan ihop.

Utöver AFC så har Götesson även representerat Ifö/Bromölla IF (moderklubb), Mjällby AIF, IF Elfsborg, Falkenbergs FF (lån) och Degerfors IF.

Skribent:Peter Harich
Fotograf:Tommy LS Andersson
Dela artikeln