Futsal3
Akademi Junior3
Akademi Ungdom5
AFC Eskilstuna
AFC Eskilstuna
A-laget
Futsal3
Akademi Junior3
Akademi Ungdom5

Marques klar för AFC Eskilstuna

Mikael Josh Marques de Pombai Vivar är den nya försvararen i AFC Eskilstuna. Marques som senast tillhört Jönköpings Södra är 20 år gammal och 183 lång. Han är från början en IFK Malmö-spelare som skrev på Södra 2020 och spelade 19 matcher i Superettan. Marques byttes in senast mot AFC Eskilstuna i november och gjorde en bra match (Jönköpings S – AFC).

Mikael blir uppringd och blir tillfrågad om intrycket och målsättningen i AFC:

-          ”Mitt intryck av AFC Eskilstuna är att det är en familjeklubb där det råder bra stämning. Det som jag tycker om är att laget kämpar för varandra på plan i medgång och motgång. Min målsättning i Eskilstuna är att få utvecklas så mycket som möjligt och få nya erfarenheter. Tillsammans med laget ska vi vinna matcher och köra på till 100%. Målsättningen ska vara top 3 i Superettan. Min personliga målsättning är såklart att senare gå vidare nästa steg upp.

Jawad berättar att han haft ögonen på Marques sen sommaren:

-          ”Mikael är en spelare som besitter unika egenskaper i form av snabbhet och styrka. Han är stark i en mot en situationer både offensivt och defensivt. Det är en spännande spelare med en enorm potential.

AFC Eskilstuna välkomnar Mikael Marques!

Marques har skrivit på ett 4 års-avtal.

 

Skribent:Gino Torlo
Dela artikeln

Kommentarer

Det finns inga kommentarer till den här artikeln ännu. ⁨Om du är klubbmedlem, logga in för att lämna en kommentar.⁩