Futsal2
Akademi Junior3
Akademi Ungdom6
AFC Eskilstuna
AFC Eskilstuna
A-laget
Futsal2
Akademi Junior3
Akademi Ungdom6

Köp biljetter till AFC mot Landskrona Bois

AFC Eskilstuna firar vinsten mot Örgryte IS

Hemmapremiären avklarad trots snöoväder och AFC Eskilstuna slog Örgryte med 4-3 i en härlig och anfallsglad fotbollsmatch. Tack till alla som vågade sig ut i kylan och som såg matchen på plats!
På söndag är det påskdagen men det är också dags för årets andra hemmamatch i Superettan och det tycker vi slår högre. Det ser även ut att bli mycket bättre väder vilket gör att vi kan erbjuda trevlig fotboll från en, förhoppningsvis solig läktare.

För motståndet står Landskrona Bois som har förlorat sina två första matcher. Det gör det inte till en enkel match. Superettan är otroligt öppen i år och alla lag kan slå alla lag.

Köp era biljetter till matchen här https://afceskilstuna.ebiljett.nu eller via AFC LIVE appen på android eller apple!

Ordinarie biljett - 160 SEK
Pensionär/Student - 120 SEK

Dessutom erbjuder OBOS biljetter till reducerat pris
OBOS är en av Nordens största bostadsutvecklare. Sedan 2019 är OBOS Officiell partner till Svensk Elitfotboll, och sedan 2020 Presenting partner till Superettan. Erbjudandet ger alla OBOS-medlemmar 25 % reducerat pris på matcherna i Superettan. Varje OBOS-medlem kan köpa upp till fyra biljetter per match i Superettan för det reducerade priset.

OBOS, som samarbetar med elitfotbollen både på herr- och damsidan, tar en tydlig position i viktiga samhällsfrågor där bland annat 10 % av företagets vinst under namnet ”OBOS ger tillbaka” går till olika samhällsbyggande insatser. OBOS medlemsprogram erbjuder förtur till köp av tomter och bostäder i hela Sverige samt förmåner från partners.

Ta del av erbjudandet här och läs mer om OBOS medlemsprogram här. Erbjudandet gäller tills vidare i matcher i Superettan och går inte att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden.


Skribent:Peter Harich
Fotograf:Tommy LS Andersson
Dela artikeln