Futsal2
Akademi Junior3
Akademi Ungdom6
AFC Eskilstuna
AFC Eskilstuna
A-laget
Futsal2
Akademi Junior3
Akademi Ungdom6

Köp biljetter till AFC - ÖIS

Laget firar Yorks andra mål i matchen mot J-Södra

Bortapremiären är avklarad och AFC Eskilstuna tog med sig tre härliga poäng hem från Jönköping. Nu är det äntligen dags för hemmapremiären i Superettan. Örgryte IS står för motståndet och det är riktigt skönt att äntligen få ha publik på läktaren efter Covid-19 restriktionerna!

Köp era biljetter till matchen här https://afceskilstuna.ebiljett.nu eller via AFC LIVE appen på android eller apple!

Ordinarie biljett - 160 SEK
Pensionär/Student - 120 SEK

Dessutom erbjuder OBOS biljetter till reducerat pris
OBOS är en av Nordens största bostadsutvecklare. Sedan 2019 är OBOS Officiell partner till Svensk Elitfotboll, och sedan 2020 Presenting partner till Superettan. Erbjudandet ger alla OBOS-medlemmar 25 % reducerat pris på matcherna i Superettan. Varje OBOS-medlem kan köpa upp till fyra biljetter per match i Superettan för det reducerade priset.

 

OBOS, som samarbetar med elitfotbollen både på herr- och damsidan, tar en tydlig position i viktiga samhällsfrågor där bland annat 10 % av företagets vinst under namnet ”OBOS ger tillbaka” går till olika samhällsbyggande insatser. OBOS medlemsprogram erbjuder förtur till köp av tomter och bostäder i hela Sverige samt förmåner från partners.

 

Ta del av erbjudandet här och läs mer om OBOS medlemsprogram här. Erbjudandet gäller tills vidare i matcher i Superettan och går inte att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden.

Skribent:Peter Harich
Dela artikeln