Futsal2
  Akademi Junior3
  Akademi Ungdom6
  AFC Eskilstuna
  AFC Eskilstuna
  A-laget
  Futsal2
  Akademi Junior3
  Akademi Ungdom6

  Jawad Al Jebouri & Amar Muhsin nominerade till månadens tränare & spelare

  Rösta på Jawad och Amar!

  Både Jawad Al Jebouri & Amar Muhsin har blivit nominerade till månadens tränare respektive spelare vilket är ett kvitto på den finfina starten som AFC Eskilstuna haft i årets upplaga av Superettan.

  Så här lyder nomineringarna:

  Månadens tränare
  Al Jebouris AFC Eskilstuna inledde med fyra raka segrar innan man fick se sig besegrade av Skövde AIK i den femte omgången. Målen har flödat i de orangeklädda matcher och laget har gjort 13 mål än så länge

  Månadens spelare
  AFC inledde med fyra raka segrar innan det blev förlust mot Skövde AIK i den femte rundan. Amar Muhsin skuggar Cooper Love och Bohm i skytteligatoppen med sina fyra baljor än så länge. Mot Örgryte i den andra omgången gjorde han två mål när AFC vann med 4–3 och i mötet med Utsikten var det han som gjorde det avgörande tredje målet i 3–2 segern.

  AFC Eskilstuna behöver er hjälp!
  Del av bedömningen kring vem det är som får utmärkelsen är en omröstning bland supportrarna och vi behöver alltså er hjälp med att rösta på Jawad och Amar. Det kostar ingenting att rösta och ni behöver inte skapa något konto. Logga helt enkelt in med er facebookprofilens eller liknande och lägg er röst.

  Lägg er röst här

  Tack på förhand!

  Skribent:Peter Harich
  Dela artikeln