Futsal2
Akademi Junior3
Akademi Ungdom6
AFC Eskilstuna
AFC Eskilstuna
A-laget
Futsal2
Akademi Junior3
Akademi Ungdom6

Inför AFC - Landskrona BoIS

Imorgon är det dags för AFC Eskilstuna mot Landskrona BoIS

Imorgon möter AFC Eskilstuna Landskrona BoIS på Tunavallen 15.00. Landskrona har inlett Superettan med två förluster samtidigt som AFC har vunnit sina första två matcher. Samtidigt som Landskrona inte riktigt har fått igång försvarsspelet så är detta absolut ingen lätt match.
- I första halvlek mot Öster lyckades vi inte sätta press på dem fast vi ville. Alla mål blev insläppta i egen box och det fortsatte mot Skövde där vi blev utsatta för extremt många inkast, frisparkar och hörnor. Försvarsspel är både högt och lågt. Vi har inte fått till varken eller i de här två matcherna”, säger Billy Magnusson till Helsingborgs Dagblad.

Landskrona BoIS är givetvis besvikna på inledningen vilket förmodligen gör dom extra taggade inför den här matchen vilket AFCs assisterande tränare Robert Åstedt är väl medveten om.
- Det kommer bli en tuff match, Landskrona kommer komma med en hundraprocentig inställning för att ta sina första poäng samtidigt som vi vill fortsätta att vinna matcher.

Finns det någon risk att laget underskattar motståndet?
- Vi möter ett hårt-jobbande lag som inte kommer ge något gratis så är väl medvetna om att vi inte har råd med underskattning om vi vill ta 3 poäng.

Hur är stämningen i truppen?
Stämningen i truppen är bra, killarna har tränat på bra under veckan och är taggade på morgondagens match.

Självklart känns det bra att inleda säsongen med två vinster men vi vet också att varje match är en svår fajt, men vi ska ge allt vi kan.

Matchen ser ni imorgon kl 15.00 på Tunavallen och det ser ut att kunna bli runt 14 grader och sol vilket är långt ifrån snöovädret från förra helgen. Vi håller tummarna för en kanondag i påsksolen.
Biljetter köper ni här eller via AFC Live-appen.

Skribent:Peter Harich
Fotograf:Tommy LS Andersson
Dela artikeln