AFC Eskilstuna
A-laget
Futsal2

Förlust hemma mot Vasalund

AFC Eskilstuna som var obesegrade på hemmaplan inför gårdagens möte med Vasalund fick den fina sviten bruten, trots ett snabbt ledningsmål efter drygt en minut av York Rafael. Bara minuten senare hade André Alsanati ett hårt skott som var på väg mot målvaktens högra kryss men som mirakulöst räddades i sista stund. Men ju längre matchen gick så åt sig Vasalund in i den och AFC föll in i deras tempo. 1-0 stod sig till halvtid.

I 65:e minuten hade AFC ett jätteläge att göra 2-0 då York slog ett inlägg efter marken som Coffey får öppet mål på men bollen går precis utanför stolpen. Istället kunde gästerna göra 1-1 i den 71:a minuten. Strax efter hade Alsanati ett skott i stolpen och AFC hade flera fina chanser att återta ledningen. Men istället för en ny AFC-ledning gör gästerna 1-2 i minut 86 och efter det kom aldrig AFC igen.