AFC Eskilstuna
A-laget
Futsal2

Delad pott på Gamla Ullevi

Matchen mellan Örgryte och AFC Eskilstuna slutade 2-2 efter att AFC haft ledningen två gånger om. 0-1 gjordes av André Alsanati redan efter tre minuter då han bröt ett uppspel från Örgrytes målvakt, drog en försvarare och satte säkert dit bollen vid första stolpen. AFC höll ledningen till halvtidsvilan trots att Örgryte pressade på för en kvittering. Örgryte fortsatte att pressa på i inledningen av andra halvlek och i den 66:e minuten kom 1-1 efter en frispark. Därefter var matchen helt öppen och båda lagen gick för seger. AFC tog på nytt ledningen i den 78:e minuten då inhopparen Marwan Bazi bredsidade in bollen efter frispelning av André Alsanati. AFC krigade på och var nära att hålla undan till årets första bortaseger, men i den näst sista minuten av ordinarie speltid kvitterade Örgryte till 2-2 och det blev delad pott.

Nästa match är hemma på Tunavallen nu på torsdag klockan 19.00 mot Östers IF. Förköpsbiljetter kostar endast 50 kr/st fram till onsdag klockan 18.00. Därefter är det ordinarie pris som gäller.