Bli en del av vår matchorganisation!

När AFC Eskilstuna spelar match på Tunavallen är det en rad regler som måste efterföljas för att arrangemanget ska kunna genomföras. Villkor från polismyndigheten, SEFs särskilda tävlingsbestämmelser och kommunregler är dem främsta. För att få anordna en match behövs personal som har olika roller på arenan. Vissa mindre och vissa med större arbetsuppgifter. Utrymningsgrindar som ska bemannas, publikvärdar, bevakning, service, visitation och ordningshållning. En vanlig match med publik behöver AFC Eskilstuna minst ett 20-tal funktionärer på arenan för att bemanna alla punkter.

Klubben har genom åren fått en grupp underbara och drivna människor som ställer upp och hjälper AFC. För närvarande finns det nära 30 stycken utbildade funktionärer som hjälper till.

Vi söker fler!

Är du intresserad av att hjälpa, allmänt intresserad av fotboll eller säkerhet? Hör då gärna av er eller hojta till om ni känner någon som skulle passa in hos oss. Vi tittar även på vad du är en för person/ erfarenheter och skräddarsyr ofta din arbetsuppgift efter dig.

Vi erbjuder ingen ersättning men vi erbjuder alltid mat, dryck och ett härligt umgänge.

Förhoppningsvis får vi tillbaka vår publik inom kort. Tveka inte och hör av er: gino@afc-eskilstuna.com

AFC Eskilstuna
© Copyright 2021