Futsal3
Akademi Junior3
Akademi Ungdom5
AFC Eskilstuna
AFC Eskilstuna
A-laget
Futsal3
Akademi Junior3
Akademi Ungdom5

Amar Muhsin klar för AFC Eskilstuna

Vi säger välkommen Amar Muhsin till Eskilstuna och AFC.

Muhsin är född i Göteborg och har bland annat som ung representerat Utsiktens BK. Han skrev därefter på kontrakt med division 3-klubben Gunnilse IS i Göteborg som en lovande talang. Det var först andra året i Gunnilse när Amar Muhsin exploderade och gjorde 23 mål på 19 matcher. Året därpå var han tillbaka i Utsiktens BK i division 1 och gjorde 18 mål på 29 matcher. 2020 skrev han på Skövde AIK i Ettan södra och nätade 17 mål på 21 matcher. I år har han spelat samtliga matcher för div.1 klubben Assyriska IK och gjort 15 mål.

Muhsin som fyllde 24 år bara för tre dagar sen låter väldigt taggad.

-          ”Att komma till AFC Eskilstuna känns otroligt bra. Jag kände att första samtalet med klubben var helt rätt och det känns som att jag kommer passa in i klubben. Jag kan mina kvalitéer och vill visa dem på plan. Jag har mina målsättningar men framför allt vill jag bidra till lagsammanhållningen där vi kan pusha och stödja varandra i vått och torrt. Det är receptet för att komma långt. Jag är väldigt taggad och det ska bli otroligt kul att få visa upp sig på Tunavallen. Jag kommer att göra allt för att vi ska vara i toppen av Superettan!”

Sportchefen Jawad al Jebouri förklarar varför klubben valde just Muhsin:                                                                                                                                       

-          ” I Amar får vi in en ytterligare utpräglad målskytt som har för vana att hitta nätet. Med en fin vänsterfot och starkt huvudspel så kommer han att vara ett ständigt hot i motståndarnas straffområde”

Muhsin har skrivit ett tre-årskontrakt.

Info om Muhsin:

Position: Anfallare

Tröjnummer: 33

Född: 27 december 1997

Längd: 190

Tidigare klubbar: Gunnilse, Utsiktens, Skövde AIK, Assyriska IK

Skribent:Gino Torlo
Dela artikeln

Kommentarer

Det finns inga kommentarer till den här artikeln ännu. ⁨Om du är klubbmedlem, logga in för att lämna en kommentar.⁩