AFC Eskilstuna
A-laget
Futsal2

AFC Eskilstuna vann med 7 - 1 mot Dalkurd FF

Tredje träningsmatchen slutade med storseger för AFC Eskilstuna. AFC Eskilstuna öppnade matchen med mer offensiv och aggressivitet medan Dalkurd FF rullade stundtals en fin fotboll. I andra minuten gjorde Amar Muhsin mål efter att Zekovic pressar målvakten och ger en fin passning där Muhsin bara rullade in bollen. Dalkurd kvitterade till 1 - 1 efter en kvart men sedan tog AFC Eskilstuna showen helt. Muhsin gjorde 2 - 1 genom ett misstag av Dalkurds mittback. Innan halvlek blev den 4 - 1 genom Karim Mammar och ett hattrick av Muhsin och en till assist av Zekovic.

I andra halvlek tog AFC över ännu mer och Muhsin satte även 5 - 1 genom en nick. Götesson byttes in och levererade direkt genom en löpning mellan mittbackarna, fintade målvakten och rullade in 6 - 1. Jawad bytte in ett flertal unga spelare därefter som även dem visade på fin fotboll. Men det var återigen Götesson som kom loss och sedan chippade in bollen vackert till 7 -1.

Träningsmatcher:

IK Brage - AFC Eskilstuna 5 - 2

AFC Eskilstuna - Jönköpings Södra 5 -2

AFC Eskilstuna - Dalkurd FF 7 - 1

Nästa match är mot Vasalunds IF kommande lördag 15:00. Kom och stötta AFC Eskilstuna!

Skribent:Gino Torlo