Viktig information inför AFC Eskilstuna – Helsingborgs IF

På lördag när AFC Eskilstuna möter Helsingborgs IF är det fri entré på Tunavallen. Sektionerna (A,B,C,D) och (E,F,G,H) öppna. Sektion (I) är endast för Helsingborgs IF fans. På matchen kommer du utanför entré E-F se bilar uppställda från vår stolta samarbetspartner Biltjänsten Serrander bil AB. Vid samma entré kommer du att kunna köpa hamburgare från Sibylla och även i kioskerna vid sektion I och E-F. Det betyder att om du sitter på sektion A,B,C,D så kommer du inte att få gå över till andra sidan för en hamburgare. Tänk på detta!

Vi öppnar entréerna klockan 16:00 och vet att många av er kommer ganska sent intill matchstart. Vi ber er, på grund av den rådande situationen, att komma tidigare för att vi alla tillsammans tar ansvar och inte bildar onödiga köer. Biljett får du vid entrén och endast en person per en biljett och max 8 personer i sällskap. Du måste sitta på den plats som du blir tilldelad och som står på din biljett. Det är absolut förbjudet att byta plats eller stå upp under matchen.

 

Kom ihåg att rökning är förbjuden på arenan och att vi inte har någon rökplats. Du kan heller inte gå ut från arenan för att ta ett bloss för att sedan komma in igen. Klockan 17:15 stänger vi entréerna och släpper inte in fler åskådare även om du har biljett!

 

Inga husdjur, skotrar, vuvuzelor, dryck, vapen, bengaler är tillåtna. Läs våra ordningsregler här.

Skribent:Niklas Karlsson
Dela artikeln