Futsal2
  Akademi Junior3
  Akademi Ungdom6
  AFC Eskilstuna
  AFC Eskilstuna
  Lagen
  Futsal2
  Akademi Junior3
  Akademi Ungdom6

  Vi välkomnar Sadmir Zekovic till AFC Eskilstuna

  AFC Eskilstuna är glada att kunna välkomna Sadmir till klubben.

  Sadmir är en 27-årig forward som senaste säsongen spelade för Oskarshamns AIK. Där gjorde han 29 matcher, 12 mål och 3 assist. Före tiden i Oskarshamn har han representerat klubbar som Utsiktens BK, BK Olympic, IFK Malmö och Kristianstads FK. Vart han än har spelat har han varit en pålitlig målskytt och poängspelare. Han kommer att tillföra tyngd framåt och skapa problem för motståndarnas försvar.

  Tidigare som ungdomsspelare var han i Malmö FF och LB07. Det gjorde han så bra att han 2012 fick provspela han för Italienska Catania i dåvarande Serie A. Det ledde till ett proffskontrakt mellan 2012-2014. Han tränade där med A-laget och spelade matcher i deras Primavera-lag. När konkurrensen om en A-lagsplats blev för svår så flyttade han 2014 till Reykavik där han spelade för IL Fylkir, innan flyttlasset åter vände till Sverige inför säsongen 2015. Nu känner han att det är dags för en nystart och då föll valet på AFC Eskilstuna.

  Jawad Al Jebouri om nyförvärvet:

  Med Sadmir får vi en vinnarskalle och karaktär som kommer att bidra med det lilla extra som krävs för att vinna matcher. Han tar mycket ansvar och kommer att bli en ledartyp i vår unga trupp. Han vägrar ge sig och visar tydligt med sitt kroppsspråk och hårda arbete ute på plan att han aldrig ger upp.

  Sadmir Zekovic om flytten till Eskilstuna:

  Det klickade direkt när jag pratade med Jawad. Jag har höga ambitioner och det har klubben också. Det är dags för mig att ta nästa steg och det samma gäller för AFC. Allsvenskan ska inte vara någon omöjlighet om vi jobbar hårt tillsammans.

  Kontraktet är skrivet på 2+1 år

  Välkommen till Eskilstuna och AFC-Familjen Sadmir.

  https://youtu.be/Hw6_mHhSUOs

  Skribent:Niklas Karlsson
  Fotograf:Jiloan Hamad
  Dela artikeln