Så kan du som årskortsinnehavare säkra din plats till AFC – Falkenberg 12 juni.

Till dig som köpt årskort i år eller om du haft årskort 2020 och valde att flytta det till 2021. Vill du nyttja din plats/dina platser i hemmamatchen den 12 juni kl. 13.00 mot Falkenbergs FF så behöver du skicka ett mail till johan.s@afc-eskilstuna.se, dock senast tisdag 8 juni klockan 12.00. Biljetter som inte blivit reserverade då kommer att släppas till försäljning för allmänheten via biljettsystemet på hemsidan.

 

Alla 500 platser den här matchen kommer att finnas på sektion E, F, G & H, på läktaren mot Krongatan. Efter att ni svarat via mail så kommer ni att få biljetter skickade till er på den adressen ni mailar ifrån. Ni kommer troligen inte att sitta på den platsen ni bokat på årskortet på grund av omständigheterna. Vi behöver sprida ut de 500 platserna över hela läktaren för att alla ska sitta på ett säkert avstånd. Det är därför av största vikt att man sitter på den platsen man blivit tilldelad.

 

Vi kommer ut med mer information lite närmare matchdagen till er som ska gå på matchen. Låt oss göra det här på bästa sätt tillsammans så att vi kan fortsätta öppnandet av samhället på ett tryggt och säkert sätt.

AFC Eskilstuna
© Copyright 2021