AFC Eskilstuna
Lagen
Futsal2

Ny seger i u21-serien

U21 | Ivan Markovic (bilden) gjorde två mål när AFC Eskilstuna besegrade Sirius med 3-2 (2-0) i u21-serien på måndagseftermiddagen.  Folksam U21 Allsvenskan Norra: IK Sirius - AFC Eskilstuna 2-3 (0-2) 0-1 Ivan Markovic. 0-2 Samuel Nnamani. 2-3 Ivan Markovic.  AFC Eskilstuna följde upp förra veckans premiärseger över Örebro SK, med att bortaslå IK Sirius med 3-2 i Folksam u21 allsvenskan norra på måndagen. – Prestationen var bra och vi skapade våra chanser, men resultatet kunde ha varit snyggare. Vi bjöd in dem i matchen, säger Jawad Al Jebouri. AFC ledde med 2-0 efter den första halveken, efter mål av Ivan Markovic och Samuel Nnamani. I den andra halvleken kom dock hemmalaget tillbaka, genom att först reducera till 1-2 och sedan kvittera till 2-2. – Det var inte många minuter kvar när de kvitterade, men vi bestämde oss för att vi skulle vinna matchen och det gjorde vi, säger Al Jebouri. Fram klev Ivan Markovic, för andra gången för dagen, och satte dit segermålet. I en rätt haltande tabell ligger AFC på en andra plats i Folksam u21 allsvenskan norra. I nästa omgång kommer Brommapojkarna på besök till Tunavallen. Mikael Einarsson