Futsal3
Akademi Junior3
Akademi Ungdom5
AFC Eskilstuna
AFC Eskilstuna
Lagen
Futsal3
Akademi Junior3
Akademi Ungdom5

Ishak Shamoun ny AFC-spelare

AFC Eskilstuna välkomnar Shamoun till föreningen.

Ishak Shamoun är en ung och lovande mittfältare som senast spelat i Assyriska IK. Tidigare har Shamoun representerat IFK Göteborg i U19, U21 och tränat med A-laget. Han har flera landskamper för Sveriges U17- och U19 lag. Shamoun kom till Assyriska IK i somras och hann spela 15 matcher.

Shamoun är glad och vill ta sin chans.

-          ”Jag är glad över att komma till en klubb som AFC Eskilstuna och en liga som Superettan. Intresset har vuxit efter samtal med Jawad och jag ser fram emot att komma ut på plan. Vi kan vara i toppen och gå upp med detta lag. Målsättningen måste vara att gå upp. Jag tror att detta lag har kapaciteten och det känns som att det råder en bra kemi i klubben. Mina personliga målsättningar är att få mycket speltid och ta mycket lärdom, speciellt från dem mer etablerade spelarna. Jag vill bidra med poäng och verkligen ta chansen när jag väl får den. Vi måste som lag ta steg för steg och kliva uppåt. Vi har duktiga spelare för det. Ser fram emot att flytta till Eskilstuna och visa vem jag är och visa vårt spel.”

Jawad al Jebouri har haft radarn på Shamoun redan ett tag.

-          ”Ishak har länge varit en ung och talangfull spelare. Detta bevisade han senast i division 1 efter sommaren. Han besitter fina offensiva egenskaper där han har en förmåga att ta fram bollen med sitt driv men även hitta bra öppnande passningar genom olika lagdelar. En spännande spelare med en stor utvecklingspotential som vi med stora förhoppningar ska se till att han tar nästa steg här i AFC”

Shamoun har ett fyra-årskontrakt.

Kort om Shamoun:

Position: Mittfältare

Tröjnummer: Meddelas i januari

Född: 25 november 2002

Längd: 167

Tidigare klubbar: IFK Göteborg, Assyriska IK

Skribent:Gino Torlo
Dela artikeln

Kommentarer

Det finns inga kommentarer till den här artikeln ännu. ⁨Om du är klubbmedlem, logga in för att lämna en kommentar.⁩