Futsal3
Akademi Junior3
Akademi Ungdom5
AFC Eskilstuna
AFC Eskilstuna
Lagen
Futsal3
Akademi Junior3
Akademi Ungdom5

Inför Utsiktens BK - AFC

Imorgon möter AFC seriefyran Utsiktens BK

Imorgon möter AFC seriefyran Utsiktens BK · Foto: Per Karlsson

Imorgon kl 15.00 möter AFC Eskilstuna Utsiktens BK borta på Bravida Arena. Utsiktens BK har inlett årets superetta på ett strålande sätt och slog senast Västerås med 0-3 på bortaplan. Något som inger respekt. Karl Bohm gjorde två mål och honom bör vi se upp med men det är hela laget som spelar bra.

- Det är jätteskönt. Jag tycker att vi gjorde det första 20 i första halvlek. Sedan kom VSK bra in i matchen och tog över ganska mycket på mitten och skapade en del bra lägen. I det stora hela gjorde vi en fullt godkänd match och vann med 0-3, så det känns jätteskönt. Sade Bohm till Discovery+ efter matchen.

Utsikten är tippade att komma sist i Superettan av experterna men både Utsikten och AFC (tippade 11) kommer att göra sitt bästa att dom ska ha fel. Just nu tror vi i alla fall att det finns en del experter som kliar sig i huvudet när dom läser tabellen efter tre matcher.

Om ni inte har förmånen att se matchen på plats så sänds den av Discovery+. Vill man se i sällskap så sänder Smashit Sportsbar på Stiga Sports Arena matchen i sin helhet. Där kan man även köpa en AFC-burgare med pommes, bea och valfri dryck (öl, vin eller alkoholfritt) för 189kr. Del av vinsten går till AFC Eskilstuna. Det är Jesper Manns och Viktor Götesson som har skapat burgaren. Video finns att se på vår Facebooksida.

Skribent:Peter Harich
Dela artikeln

Kommentarer

Det finns inga kommentarer till den här artikeln ännu. ⁨Om du är klubbmedlem, logga in för att lämna en kommentar.⁩