AFC Eskilstuna
Lagen
Futsal2

Ett ineffektivt AFC föll mot Falkenbergs FF

Lördagens bortamatch till Falkenberg startades på fredag eftermiddag. Kl 16.00 idag lördag blåste domaren Farouk Nehdi igång matchen på "Falcon Alkoholfri Arena" Resultat: Falkenbergs FF - AFC Eskilstuna 2 - 0 (0-0) FFF som bildades 1928 spelar sina matcher inför c:a 3000 åskådare (topp 3 i Se) på en Arena som kan härbärgera 5500 åskådare. Första halvlek: Sol över banan när matchen startade. Det dröjde ända till 20:e min innan någon målchans dök upp, det var AFC som nickade utanför målet efter en bra slagen hörna. Första halvtimmen gick i klar AFC favör i spelet på plan. En riktigt het chans hade Anel Rashkaj i 25:e min med ett direktavslut, dock över i fritt läge från 7-8 meter. Kanske skulle han ha tagit ner bollen då markeringen var obefintlig. I 41:a min hade AFC en ny chans på nick, men återigen utanför. En halvlek med få chanser för lagen. Andra halvlek: Tråkig miss av Oke Akpoveta i 48 min, i fritt läge placerar han bollen utanför målet Matchens målchans så långt. En bra chans på nick för FFF i 58:e min som hade en nick ett par decimeter över målet. 61 min 1-0 efter FFF:s första avslut efter en helt misslyckad nick av AFC försvaret. 2-0 i 63:e min efter nytt friläge, två avslut, två mål, två minuter, bedrövligt. Nnamani får iväg ett bra avslut som målvakten släpper retur på, en boll som fångas upp av AFC och avslutet i överliggaren från nära håll. Akpoveta tryckte på ordentligt i 84:e min, men rakt på målisen. Det var sista chansen i denna match där man kan sina åsikter om domarens viftande med gula kort i vanlig ordning. Domare: Farouk Nedhi Publik: 2084 Startelvan: (4-2-3-1) Gianluca Curci (Mv) - Adnan Kojic - Kadir Hodzic - Ousmane Camara (88) - Zourab Tsiskaridze - Anel Rashkaj (K) - Alexander Michel - Wellyson De Oliveira (74) - Ibrahim Blati -Toure (77) - Oke Akpoveta -Nnamani Ersättare: Mihail Ivanov (Mv) Gustav Jarl - Michel Termanini(88) - Mamadouba Diaby -Michael Kargbo (77) - Koyate - Kermit Erasmus Text: Roy Rosenback Foto: Mikael Einarsson