Futsal3
Akademi Junior3
Akademi Ungdom5
AFC Eskilstuna
AFC Eskilstuna
Lagen
Futsal3
Akademi Junior3
Akademi Ungdom5

AFC förlänger med André Alsanati

Foto: Tommy LS Andersson

AFC Eskilstuna förlänger kontraktet med Eskilstunakillen André Alsanati till slutet av säsongen 2024. 21-årige André som kom till AFC i januari i år, efter att ha representerat Hammarby och IK Frej har spelat 20 matcher för klubben i årets Superettan och han är noterad för tre mål och två assist så här långt. André är en ung spelare som utvecklas och tar nya steg hela tiden. Han är en spelartyp som passar perfekt in i den spelfilosofin vi håller på att bygga. Vi ser honom som en viktig pusselbit i det långsiktiga lagbygget.

André Alsanati säger så här om varför han väljer att förlänga kontraktet:

”Det känns helt rätt att förlänga med AFC. Klubben har en ung trupp, ett spännande lagbygge och en långsiktighet som jag gillar. Jag trivs med träningsmiljön och alla spelare och ledare runt laget. Vi spelar en fotboll som jag tycker om och som passar mig. Därför var det ett enkelt val att förlänga när jag fick frågan. Här vill jag spela och utvecklas tillsammans med övriga i laget och föreningen de närmaste åren.”

Som klubb är vi glada när spelare älskar klubben, känner sig hemma och vill fortsätta sin fotbollskarriär och utveckling hos oss. Vi är fast beslutna att bygga kontinuitet men vi kommer inte att stå i vägen om det är dags för en spelare att gå vidare och det blir bra både för klubben och spelaren.

Skribent:Niklas Karlsson
Dela artikeln

Kommentarer

Det finns inga kommentarer till den här artikeln ännu. ⁨Om du är klubbmedlem, logga in för att lämna en kommentar.⁩